FAQ / Q&A

Welkom op de website van Beautiful Bride. Een website voor de ondernemer binnen de trouwbranche die trots is op zijn of haar vak en het werk wat wordt afgeleverd.

 

Q: De website van Beautiful Bride is geen trouwplatform zoals er al vele zijn, waarom niet?

A: De hedendaagse moderne bruid, gebruikt voornamelijk haar telefoon. Uitgebreide trouwplatforms zijn vaak onoverzichtelijk en staan vol met ellelange lijsten met leveranciers. De aandacht van de bruid gaat al snel verloren. De kans op exposure via een dergelijke site is klein.

  

Q: Beautiful Bride biedt dubbele exposure op Instagram, het platform van NU. Hoe werkt dit precies?

A: Voor een vast bedrag per Instagram post, kun je jouw bericht op Instagram van Beautiful Bride plaatsen. Door een tag naar het eigen account van jou als ondernemer creëer je dubbele exposure op Instagram.

   

Q: Een vast bedrag per Instagram Post, wat wordt hieronder verstaan?

A: Voor een bedrag van € 9,95 kun je jouw bericht aanleveren voorzien van de door jou gewenste hashtags.

 

Q: Kan iedereen binnen de trouwbranche een bericht aanleveren?

A: Beautiful Bride heeft ervoor gekozen om klasse en exclusiviteit te willen uitstralen. Dit zal voor de adverteerder betekenen dat het werk en dus het bericht van hoge kwaliteit dient te zijn. 

 

Q: Welke criteria worden gehanteerd om te mogen adverteren?

A: Een website en Instagramaccount die corresponderen met het werk en professionaliteit uitstralen. Kortom ondernemers die hun strepen verdiend hebben en een aanwinst zijn op, of een bijdrage leveren aan de belangrijkste dag uit het leven van een bruidspaar!

 

Q: Ondernemers in de trouwbranche?

A: Uiteraard vallen de ondernemers hieronder die direct te maken hebben met de trouwdag, zoals visagisten, kappers, bloemisten, locaties, bruidswinkels... noem maar op. Maar hieronder vallen ook ondernemers die indirect met de trouwdag te maken hebben. Denk hierbij aan schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, maar ook ondernemers die iets speciaals te bieden hebben.

 

Ben je geïnteresseerd om te adverteren, klik hier voor meer informatie.

 

 

 

BEAUTIFUL BRIDE

MAKING THE DAY MORE BEAUTIFUL