Must Have Boek!

Als jullie gaan trouwen, komt er veel op jullie af. 

 

In die maanden voorafgaand aan de grote dag, ga je alles regelen en hierover kun je veel vinden op internet en in bruidstijdschriften.

 

Dan breekt de dag aan... Tja en wat dan, waarom wordt over de dag zelf niets geschreven?! Waaraan moet je o.a. denken bij je haar en make-up, hebben jullie nagedacht over waar je elkaar voor het eerst ziet...etc.

 

Als bruidsfotograaf heb ik zo vaak gedacht, als je dit nu anders had gedaan, dan... Dat heeft geleid tot dit boek!

 

Inmiddels is dit de tweede druk en kan worden gezegd dat het een BESTSELLER is. Het is het enige boek is dat de dag zelf beschrijft.

 

De hele dag wordt vanaf het begin (haar/make-up) tot en met het feest in dit boekje beschreven. Met handige tips, waar je zelf nooit aan had gedacht. Tips en trucs die de dag beter laten verlopen, perfect laten verlopen, zonder dat je er zorgen over hoeft te maken. 

 

Want zorgen maken over het verloop van jullie dag, dat wil je niet als bruidspaar.. Jullie moeten genieten, het is DE DAG!

 

Daarom is dit boek een 'MUST HAVE' boek voor aanstaande bruidsparen. 

 

Een boek met korte stukken tekst, afgewisseld met foto's en (foto)quotes, maken dit tot een leuk, makkelijk en snel te lezen boek.

 

Het boek is ook leuk om cadeaut te geven! En is te bestellen in elke boekhandel, bij Bol.com en uiteraard via deze website.